Tovább a tartalomra

KMDT összeráző hétvége

április 12, 2010

Tudni kell azt, hogy egy csapatot nem olyan egyszerű összerázni mint a cocktailt. A KMDT (Kolozs Megyei Magyar Diáktanács) csapatnak viszont sikerült egy hétvégét együtt tölteni a bükki erdő egyik házikojában április 9 és 11-e között.

A sok szervezés, gyűlés és probléma megoldások mellett kellett egy kikapcsoló hétvége is, ahol több időt töltünk egymással. Ezáltal fejlesszük a kommunikációhálot és jobban megismerjük egymást valamint igyekszünk hatékonyabban együttműködni.

A csapat pénteki napon érkezett meg a szállásra és kisidő múlva egy csapatépítő képzéssel kezdtük, amit Bagaméri Noémi és Török Zoltán tartott. Először a csapat és csoport közti különbséget elemeztük, utánna pedig a csapatot egy kocsimárkához hasonlítottuk. A KMDTre jellemző kocsimárka a: Téligumis bogár utánfutóval. Azért válsztották ezt, mert régi kocsi de ugyanakkor nagyon jó, mint a szervezet is. Strapabíró és kreatív autó mint a  diáktanács, valamint utánfutója is van ami az utánpotlást jelképezi.

Ezen a napon az egyirányú és kétirányú kommunikációval is végeztünk szimulációs gyakorlatot majd problémamegoldó és bizalomjátékokat játszodtunk.

Este szabadprogram volt, de a kiscsapat mindig egy kupacban maradt és együtt kapott elfoglaltságot.

Szombaton a rendezvényszervezés alapjaiba kóstolhattunk bele, amit Borzási Aba meg Rés Géza tartott.

A képzés elmélettel kezdődött majd mindent gyakorlatba ültethettünk. Mindenki egy fiktív programon kísérletezte ki a rendezvényszervezés lépéseit.

Családias beszélgetések voltak a hétvége  folyamán és ugyanakkor hangulatos szabadprogram is.

Vasárnapra sajnos a  hazautazás maradt hátra de azzal a búcsúzott el mindenki, hogy kedden, április 13-án úgyis találkozunk hiszen a KMDTnek, akkor lesz a közgyülése amikor új elnökséget választ a tagság.

Bagaméri Noémi, PR alelnök

No comments yet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: