Tovább a tartalomra

Három mozgalmas év!

november 30, 2009

Harmadik születésnapját ünnepli a Kolozs Megyei Magyar Diáktanács (KMDT)!

2006-ban egy pár lelkes diák úgy gondolta, hogy nem elég csak lépcsőházak előtt játszani, netten lógni és kocsmákban tölteni az idejüket, hanem jó lenne valamivel feldobni a diákéletet. Így született meg a KMDT! Interaktív programokat szerveztek, képzéseken vettek részt probáltak tenni valamit a diákságért. Aztán felnöttek és kikerültek az iskolák falai közül de folyton gondoskodtak az utánpótlásról. Ezt tesszük mi is most: programokat szervezünk, képviseljük a diákok érdekeit és emelett fejlesztjük saját képsességeinket és új barátságokra teszünk szert.

Idén, november 27-én megünnepeltük működésünk 3-ik évét. A szülinap a Roland Garrosba volt megrendezve, ahol fellépet a Kalapos Band és a RIOT együttes. Ezután pedig DJ Csabika pörgette fel a hangulatot a 80-as évek zenéivel.

A buli alatt a szerencsés diákok tombolán is nyerhettek, ugyanakkor pedig licitre bocsájtottuk a KMDT tortát is.

Bár a mulatság sokáig nem tarthatott reméljük a KMDT évei gyarapodni fognak és a jövő generációi is éltetni fogják a szervezetet, megmutatva hogy igenis jó önkéntesnek lenni és hogy szükség van közösségépítő szervezetekre!

No comments yet

Hozzászólás