Tovább a tartalomra

KÖDAK – Rendezvényszervezés Kolozsváron

november 25, 2009

A legutóbbi hétvégén Kolozsváron járt a KÖDAK nagy csapata, hogy megtanulják hogyan is kell megszervezni egyrendezvényt. A legtöbben elég hamar megérkeztünk, így hamar lepakoltuk a cuccokat a szálláshelyen, és amint megérkezett őrzőangyalunk, Edina, azonnal nekifogtunk csapatépítő játékokat játszani. Egy kis rajzolgatás után az is eldőlt, hogy mindenki egy KÖDAK pólóval lesz gazdagabb, amelyre az egyik sikeres csapatunkat jellemző rajzot (Ingrid és Nomi irkafirkájátJ) fogjuk rányomtatni.  Nándinak köszönhetően meg is történt a kép formázása és hasonló elrendezése. Ezt követően mindenki elmondta mindenkiről a véleményét, hogy mit szeret és mit nem szeret az illető személyben. Ezt a játékot azért is emeltnénk ki, mert itt igazán meghitt hangulat alakult ki közöttünk, jó volt, hogy mindenki őszintén elmondott mindent. Majd vacsorázni indultunk, és finom volt a kaja, mint ahogyan eddig is, így nem feküdtünk le üres gyomorral. J

A másnapi reggeli után elballagtunk a Báthory gimnáziumba, hogy megkezdjük az előadásokat a rendezvényszervezé s témával, amelyet Kádár Magor tartott nekünk. Elmagyarázta, hogyan is kell előkészíteni egy rendezvényt, melyek azok a lépések, amelyeket annak szervezésében nem szabad hanyagolnunk, és amelyekkel többnyire sikereket érhetünk el. Azt is megtudhattuk, hogy egy kivülálló emberkét sosem érdekli a program megszervezése, csak a kivitelezés számít, éppen ezért ügyelnünk kell arra, hogy sikeresen zajlódjon le a rendezvényünk. Magor az elöbb leírtakat egy hasonlattal példázta: “a rendezvény olyan, mint egy ruca, a víz felett szépen halad, de senki sem látja, hogy, hogyan is kínlódik a lapátjaival a víz alatt”.

A szombati napot, és a vasárnap (első) néhány óráját a Bulgakov Under-ben töltöttük közösen. Csapatépítő táncolás volt a fő cél pároslag, avagy egy nagy körben állva.

Mi, KÖDAK-osok, tudtuk hol a határ, mikor a fáradtság megtette első lépéseit és uralkodni próbált rajtunk, úgy döntöttünk hogy “haza térünk”, és “matracra hajtjuk fejeinket”.

A mostani hétvégén is közösen aludtunk.

Megérkezett a nem is annyira várt utolsó nap reggelje, amikor a költségvetési listával és a rendezvényünk zárásával ért véget a hétvégénk.

Egymásnak a „két hét múlvai viszontlátást” kivántuk. Magort is szivesen újra látjuk egy hónapon belül, hisz elárúlta, hogy ő lesz a multiplikátor képzőnk is.

No comments yet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: