Tovább a tartalomra

Új év, új megszólítás

szeptember 15, 2009

Sok politizálással és sok vitával de beindult a 2009-2010es tanév. Ezzel együtt pedig megtartottuk a KMDT “évadkezdő” gyülését is.

Mindenki lelkesen fogadta az új tagokat, örömmel találkozott az régiekkel s egy ismerkedő játékon keresztül bepótoltuk a 3 hónap vakációt.

De természetesen a KMDT nem csak játékokból áll és sok pótolnivalónk volt a rendezvények terén is. Ezért azonnal elkezdtük az első programok leszervezését. S a vakáció utáni hangulat ellenére mindenki nagyon aktívan kapcsolódott be az ötletbörzébe vagy akár a szervezésbe. Nem szokásom a medve bőrére inni, de annyit megsughatok előre, hogy a már hagyományos évkezdő buli és az Oktober 23-as megemlékezések idén sem maradnak ki.

Ugyanakkor az új évre eldöntöttük, hogy kicsit közelebb próbálunk kerülni célcsoportunkhoz, más szóval hozzátok, ezért indítottuk be ezt a blogot, ahol majd rendszeresen olvashattok tevékenységeinkről, az előkészületekről, kampányainkról és persze időben értesülhettek a bulikról is.

Az új tanév nagyon dinamikusnak ígérkezik, reméljünk velünk tartotok, hogy minél több programunkon részt vesztek és hogy előszerettetel követitek blogunkat.

No comments yet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: